Contact
Terug naar overzicht

Trolley Frames

Samenvatting:
AMICON heeft de fabricage van Trolley Frames mogen verzorgen. De stalen Trolley Frames worden toegepast in “Pipe Handling Gantry Cranes”. In totaal heeft AMICON een aantal van vier frames mogen produceren.

Specificaties:
Materiaal: S355J2+N inclusief 100% traceerbaarheid;
Conservering middels een C5M 3-laags systeem;
Fabricage volgens EN 1090-2 EXC3;
Notified body: Lloyds Register

Fabricage en machinale (na)bewerking:
De Trolley frames zijn compleet in onze fabriek te Winsum samengesteld en gelast. Gezien de hoofdconstructie te groot is om met regulier over de weg te transporteren zijn de frames mobiel machinaal nabewerkt in onze eigen fabriek. Na uitvoerige controle op kwaliteit, laswerk en maatvoering zijn de frames ’s nachts middels speciaal transport vervoerd naar de coater.

Coating:
De Trolley Frames zijn SA 2.5 gestraald en vervolgens voorzien van een C5M 3-laags coating systeem. De gemachineerde vlakken zijn afgeplakt tijdens het coaten en naderhand voorzien van een beschermlaag in de vorm van tectyl.

Speciaal transport:
De Trolley Frames zijn eerst middels speciaal transport onder begeleiding van onze fabriek naar de coater gebracht. Dit transport heeft ’s nachts plaats gevonden. Na het coaten zijn de Trolley Frames op het dek van een vrachtschip vervoerd naar haar bestemming.

Leveringsomvang: